×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Dignitas avrundar femman med svenska HEAP

1
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Richard "Xizt" Landström har sedan tidigare blivit bänkade i Dignitas som nu offentliggjort ersättarna för legenderna. Valet föll på två minde kända namn och nu börjar hårdträningen inför Flashpoint:s andra säsong.
Igår offentliggjorde Dignitas att de väljer att ta in Håkon "Hallzerk" Fjærlis tidigare lagkamrat Haris "H4RR3" Hadzic. Under tidsdagskvällen meddelade organisationen på twitter att de har värvat svenska Ludvig "HEAP" Alonso och därmed är laguppställningen komplett. HEAP kommer senast från ex-Begrip/SyGytt där han spelade tillsammans med David "Jayzwalkingz" Kempner, Victor "ALONSO" Alonso, Olle "spooke" Grundström, Pontus "PONKUS" Wahlqvist och Anton "Sapec" Palmgren.

20-åriga HEAP som är ny på den absoluta toppscenen, har vinster i Elitserien och Fragleague under 2019 som sina främsta meriter. Den nya Dignitas spelaren blev själv kontaktad av organisationen som ville att han skulle testspela med laget. De efter att flera personer rekommenderat honom och säger till Fragbite att han är extremt glad för den här möjligheten:

"Jag är extremt glad att få representera en sådan stor organisation som Dignitas samt få spela med stora namn, och vill visa vad jag går för!"

Dignitas kommer nu att förbereda sig inför Flashpoint:s andra säsong som startar 9:e November. 1 miljon dollar turneringen kommer att avgöras helt online på grund av den pågående pandemin. Förutom Dignitas deltar även bland annat Cloud9, Gen.G Esports och Made in Brazil i turneringen.

Dignitas
SverigePatrik "f0rest" Lindberg
SverigeAdam "friberg" Friberg
NorgeHåkon "Hallzerk" Fjærli
NorgeHaris "H4RR3" Hadzic
SverigeLudvig "HEAP" Alonso

NorgeHalvor "vEndetta" Gulestøl (coach)


Artikelbild: Svenska Elitserien Counter-Strike: Global Offensive

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..