×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Officiellt: isak lämnar Prima för rivalen Lilmix — möts imorgon

1
På två dagar har den svenska organisationen Prima eSport släppt två spelare. Igår lämnade Erik "ztr" Gustafsson för KPI och idag meddelade organisationen att de är överens med Lilmix om en övergång för Isak "isak" Fahlén med omedelbar verkan.
Trots att Lilmix fått använda standins i samtliga tävlingsmatcher har gjort det bra. De har med stand-in vunnit OMEN CS:GO Open Säsong 2, GetInPro Summer Cup Stag 3 och offline-eventet Leo Vegas Open. De skrällde även i Flashpoint kvalet där de vann mot Nigma Galaxy med 2-0 i kartor och tog sig till det slutna kvalet. Där blev Godsent och Team Secret för svåra för Lilmix, även om Lilmix inte gav sig i första taget. Två kartor gick till övertid och Lilmix framtid ser ljus ut.

Under tisdagskvällen meddelade Prima eSporttwitter att de har kommit överens med Lilmix om en övergång för Isak "isak" Fahlén. Isak fanns med för Lilmix i Flashpoint-kvalet och därmed har samtliga spelare som gick med i Primas första satsning lämnat laget. Isak kommer likt Erik "ztr" Gustafsson att fortsätta representera Prima i Elitserien.

Redan imorgon är det svenskt derby i ESEA, Lilmix ställs mot Prima som i skrivande stund har Linus "LNZ" Holtäng, Hugo "ZER" Halvorsen, Jack "Jackinho" Ström Mattsson och coachen Mikael "SheddaN" Mellström under kontrakt. Ahmed "abdi" Abdi och Marcus "marcus" Skotte ser ut att testa med Prima då de står som betalda i ligan, men inget officiellt uttalande från Prima än så länge.



Lilmix
SverigeJonathan "b0denmaster" Bodenmalm
SverigeAdam "bq" Bergqvist
SverigeLeo "Svedjehed" Svedjehed
SverigeMax "quix" Lindkvist
SverigeIsak "isak" Fahlén



Artikelbild: Prima eSport

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..