×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Officiellt: isak lämnar Prima för rivalen Lilmix — möts imorgon

1
På två dagar har den svenska organisationen Prima eSport släppt två spelare. Igår lämnade Erik "ztr" Gustafsson för KPI och idag meddelade organisationen att de är överens med Lilmix om en övergång för Isak "isak" Fahlén med omedelbar verkan.
Trots att Lilmix fått använda standins i samtliga tävlingsmatcher har gjort det bra. De har med stand-in vunnit OMEN CS:GO Open Säsong 2, GetInPro Summer Cup Stag 3 och offline-eventet Leo Vegas Open. De skrällde även i Flashpoint kvalet där de vann mot Galaxy Racer med 2-0 i kartor och tog sig till det slutna kvalet. Där blev Godsent och Team Secret för svåra för Lilmix, även om Lilmix inte gav sig i första taget. Två kartor gick till övertid och Lilmix framtid ser ljus ut.

Under tisdagskvällen meddelade Prima eSporttwitter att de har kommit överens med Lilmix om en övergång för Isak "isak" Fahlén. Isak fanns med för Lilmix i Flashpoint-kvalet och därmed har samtliga spelare som gick med i Primas första satsning lämnat laget. Isak kommer likt Erik "ztr" Gustafsson att fortsätta representera Prima i Elitserien.

Redan imorgon är det svenskt derby i ESEA, Lilmix ställs mot Prima som i skrivande stund har Linus "LNZ" Holtäng, Hugo "ZER" Halvorsen, Jack "Jackinho" Ström Mattsson och coachen Mikael "SheddaN" Mellström under kontrakt. Ahmed "abdi" Abdi och Marcus "marcus" Skotte ser ut att testa med Prima då de står som betalda i ligan, men inget officiellt uttalande från Prima än så länge.Lilmix
SverigeJonathan "b0denmaster" Bodenmalm
SverigeAdam "bq" Bergqvist
SverigeLeo "Svedjehed" Svedjehed
SverigeMax "quix" Lindkvist
SverigeIsak "isak" FahlénArtikelbild: Prima eSport
2020-11-04 17:45
För att aima krävs självklart en bra mus, men minst lika viktigt för att lyckas inom esporten är ett stabilt tangentbord. På marknaden finns en uppsjö av olika märken som lovar dig guld och gröna skogar, men vilka är det egentligen proffsen använder? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram proffsens fem favoriter för att hjälpa dig i ditt val.
2020-11-09 14:05
2016 startade Fragbite tillsammans med Yalla en CS:GO-turnering med en prispott på 150 000 svenska kronor öppen för skandinaviska spelare. Många välkända namn har gästat sändningarna genom åren, namn som Viktor “vuggo” Jendeby, Fredrik “slop3” Wahlstedt, Fredrik “JAEGARN” Andersson, André “rich” Åkerblom och Alexander “rdl” Redl har alla medverkat i sändningarna.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..