×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Cream Real Betis satsar internationellt — tre svenskar finns med

2
Under måndagskvällen i podcasten LlamasCSGO offentliggjorde de att den spanska organisationen Cream Real Betis väljer att satsa på en internationellt CS:GO-lag. De väljer att satsa svenskt med spelarna Sead "Djur" Jahovic, Jovan "aybeN" Mucibabic och Aleksandar "jayzaR" Zarkovic.
Mixlaget Tikitakan har överraskat många med vinster mot bland annat Gamerlegion, Syman Gaming och Hard Legion Esport i olika onlineturneringar. Nico "nicoodoz" Tamjidi har sedan tidigare gått vidare till Team Singularity och idag kom uppgifter om att Lotan "Spinx" Giladi kommer att få chansen att visa upp sig i c0ntact Gaming. Under kvällen kom uppgifter att den spanska organisationen Cream Real Betis väljer att satsa på svenskarna Jovan "aybeN" Mucibabic och Sead "Djur" Jahovic som setts spela med Tikitakan.

Med i lineupen finns även Aleksandar "jayzaR" Zarkovic som senast spelat för Orgles5 och har tidigare representerat lag som Fnatic Academy och Chaos Esports Club. Den fjärde spelaren är britten Cai "CYPHER" Watson som vann ESEA Climber Cup tillsammans med laget CeX. Laget som i skrivande stund saknar en sista spelare kommer att ställa upp i ESEA Advanced, OneTapLeague och Elitserien.

Cream Real Betis
SverigeSead "Djur" Jahovic
SverigeJovan "aybeN" Mucibabic
SverigeAleksandar "jayzaR" Zarkovic
Storbritannien Cai "CYPHER" Watson
EuropaTBA

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..