×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Sverigekollen: Prima tappar två?

1
Lilmix och Galaxy Racer är åter inbjudna till Nine to Five som är tillbaka med en ny säsong som spelas helt online. Som tidigare säsonger går prispengarna, 50 000 dollar till finallagen. Vinnarna tar hem 35 000 och de som slutar tvåa får 15 000 dollar.
Onlineturneringen som spelas i tre steg, spelas i bo3-format och inleds med att sexton lag gör upp i ett gsl-gruppspel om åtta platser till nästa steg. Andra steget spelas i swiss-format och turneringen avslutas i ett singel elmininerings-bracket. Galaxy Racer delar grupp med Giants, HONORIS och AGF och spelar sina matcher på tisdag. På torsdag är det dags för Lilmix som delar grupp med LDLC, Hard Legion Esport och KOVA Esports. PACT, AVEZ, x6tence, Alternate Attax, Team Heretics och Virtus.pro är alla inbjudna till swiss-skedet där Cloud9 gör debut med sitt nya lag i slutspelet.

Lagförändringar

Lilmix
Trots att Lilmix fått använda standins i samtliga tävlingsmatcher har det gjort det bra. De har med standins vunnit OMEN CS:GO Open Säsong 2, GetInPro Summer Cup Stag 3 och offline-eventet Leo Vegas Open. De skrällde även i Flashpoint kvalet där de vann mot Galaxy Racer med 2-0 i kartor och tog sig till det slutna kvalet. Där började Lilmix bra mot Godsent, de gick upp till en 15-10-ledning men kunde inte avsluta kartan som avgjordes på övertid. Där var Godsent det starkaste laget och kunde sedan vinna matchen med 2-0. I lower-bracket ställdes Lilmix mot Team Secret och även där fick man se sig besegrad med 2-0, även om andra kartan avgjordes, även den på övertid. Lilmix ser nu ut att ha säkrat värvningen av Isak "isak" Fahlén, som deltog i Flashpoint kvalet tillsammans med Lilmix. Isak har lämnat Prima på ESEA och gått med i Lilmix.

Ryktade nya Lilmix

SverigeJonathan "b0denmaster" Bodenmalm
SverigeAdam "bq" Bergqvist
SverigeLeo "Svedjehed" Svedjehed
SverigeMax "quix" Lindkvist
SverigeIsak "isak" Fahlén

KPI Gaming
Erik "ztr" Gustafsson spelade IEM Beijing kvalet med KPI Gaming. De har valt att gå skilda vägar med xertioNN, William "dobbo" Dobson har blivit upplockad av Gamerlegion som behövde ersätta William "mezii" Merriman som finns med i storsatsande Cloud9. ztr har gått med i KPI på ESEA och väntas spela i kvällens drabbning mot Lilmix.

Ryktade nya KPI

SverigeErik "ztr" Gustafsson
UngernÁron "Aaron" Homoki
PolenAdrian "SAYN" Łączyński
LitauenMartynas "Butters" Juodagalvis
LitauenEimantas "pounh" Lazickas

Prima eSport
Med isak och ztr på väg ut ur Prima är det ingen kvar sedan organisationen valde att satsa på CS:GO och tog in före-detta Valorix laget. Längst i laget har Hugo "ZER" Halvorsen varit, han ersatte den tidigare igl-spelaren Andreas "addi" Wallenberg. Prima har använt Ahmed "abdi" Abdi i lagets senaste två matcher och nu har även Marcus "marcus" Skotte gått med och står som betald i laget.

Ryktade nya Prima

SverigeLinus “LNZ” Holtäng
SverigeHugo “ZER” Halvorsen
SverigeJack “Jackinho” Ström Mattsson
SverigeAhmed "abdi” Abdi
SverigeMarcus “marcus” Skotte

PALM1 och phzy har hittat nytt lagprojekt

Efter att Alex "PALM1" Palm, Love "phzy" Smidebrant, Kyle "Swaggy" Wilson ochSerban "CHANKY" Bogdan deltog tillsammans medChristopher "GeT_RiGhT" Alesund i det andra kvalet till IEM Beijing har de valt att satsa tillsammans, utan GeT_RiGhT. De tog sig till RO64 där det tog stopp där de förlorade mot bulgariska FATE. FATE tog sig sedan vidare till det slutna kvalet.

OKSUCC
SverigeAlex "PALM1" Palm
SverigeLove "phzy" Smidebrant
PolenMichał "crank" Krystyniak
StorbritannienKyle "swaggy" Wilson
RumanienSerban "chanky" Bogdan

High Coast Esports har meddelat på twitter att deras CS:GO-lag har fått skilda vägar men kommer att spela klart Eliterien.

We have some sad news for you all, our CS:GO team has disbanded. We will finish this season in @SECSGO and then the remaining players will be moving on. We want to thank @GUSTAFOCS @cLiMeCS @franssonx @AlexanderWLTR and @SHiNECSGO_ for this tenure and we wish them all the best.

Falkn har också gått skilda vägar men spelar klart Elitserien och fortsätter även i Main. David "freddywww" Tönnäng har lämnat för Elias "Twinkey" Kjellander och Alexander "AlekS" Andersson satsning Bread Boys, Falkn har tagit in före-detta lotb trion Edwin "eddeman" Sazesh, Jonathan "DORFEN" Hindorf och Lucas "LBNS" Bauermeister i laget på ESEA.

Matcher

ESEA Advanced:

SverigeLilmix : b0denmaster, bq, isak, Svedjehed, quix
SverigeKPI : Aaron, Butters, SAYN, pounh, ztr

SverigeKPI : Aaron, Butters, SAYN, pounh, ztr
SverigeCream Real Betis : aybeN, Djury, CYPHER, jayzarR, horvy

SverigeManki : Kevve, sapec, redzy, Peppzor, Manty, limp
SverigeUnicorns of Love : crisby, maRky, JDC, andyy, PATriCK

SverigePrima eSport : LNZ, ZER, Jackinho, abdi, marcus
SverigeBread Boys : AlekS, Twinkey, freddyw, x, x

Nine to Five 5:

SverigeGalaxy Racer : FREDDyFROG, Relaxa, PlesseN, tabz, dezon
SverigeGiants : fox, RIZZZ, obj, pr, NOPEEJ

SverigeLilmix : b0denmaster, bq, isak, Svedjehed, quix
SverigeLDLC : hAdji, SIXER, Lamberg, bodyy, afroo

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..