×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Lilmix 16-0:ade Lemondogs i finalen — segrare i Leo Vegas Open

1
Det var till slut de svenska lagen som tog sig vidare till dag två av Leo Vegas Open som spelas offline på Inferno Online i Stockholm i helgen. Copenhagen Flames, Lilmix, Deportivo och Lemondogs gjorde under söndagen upp om prispotten som ligger på 100 000 kronor.
De båda semifinalerna gick i samma mönster med att första kartan blev otroligt jämn medan den andra kartan blev en ensidig historia. I den första semifinalen ställdes förhandsfavoriterna Copenhagen Flames mot Lemondogs och där lyckades Lemondogs överraska genom att vinna första kartan me 16-14 och sedan säkra finalplatsen genom att även ta hem andra kartan med siffrorna 16-5. I den andra semifinalen ställdes Lilmix mot Deportivo och den första kartan fick avgöras på övertid. Lilmix var det starkaste laget och kunde även ta hem andra kartan med 16-7.

Finalen blev ett svenskt derby mellan Lilmix och Lemondogs som möttes under dag ett. Båda lagen vann då varsitt möte men i finalen blev det en ensidig match. Lilmix började otroligt starkt som anfallande lag på Mirage med en 12-3 halvlek som till slut slutade med en 16-7 vinst i först kartan. Under andra kartan, inferno, inledde Lilmix som det försvarande laget och stängde igen matchen totalt med otroliga 15-0 och kunde även ta den kommande pistolrundan och vinna andra kartan med 16-0. Med vinsten säkrade Lilmix segern i Leo Vegas Open och tog hem 6 000 euro.


Slutplaceringar och prisfördelning
1. Lilmix (b0denmaster, bq, Svedjehed, robiin, quix) — 6 000 euro
2. Lemondogs (Gamersdont, Mann3n, hemzk, kaktus, xelos) — 2 500 euro
3-4. Copenhagen Flames (mertz, Basso, Daffu, maNkz, jabbi) — 750 euro
3-4. SverigeDeportivo (KALLE, phzy, Skog, McK, Debo)
5-6. TysklandTouch the crown (KrowNii, powerYY, syncD, dukii, pulzG)
5-6. FinlandSJK eSports (Hungg, yolt, Botrik, Hiitali, monozy)



Artikelbild: Edwin Wikman

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..