×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

FALKN och CS:GO-laget går skilda vägar

1
Det blev dryga sex månader för Andreas "addi" Wallenberg o co i FALKN. Den svenska organisationen valde att satsa på LoAthE som då spelade i Region Syd. Organisationen har nu meddelat att spelarna är fria att söka efter nya alternativ.
Falkn ligger i skrivande stund på nionde plats i Elitserien med fyra vinster och åtta förluster. De har nu offentliggjort på twitter att laget har splittrats och spelarna är nu fria att söka efter nya alternativ. De kommer dock fortsätta att spela klart Elitserien i hopp om att minst säkra kvalspel och även ESEA Main där de har sju vinster och fem förluster.

Organisationen meddelade även att de aktivt söker efter nya talanger och att man ska kontakta dom på erik@falkn.gg om man tror sig vara redo för att representera den svenska organisationen. Under lördagen har den förra lotb-trion Edwin "eddeman" Sazesh, Lucas "LBNS" Bauermeister och Jonathan "DORFEN" Hindorf gått med i laget på ESEA.

Dessa är nu fria att söka efter nytt lag
SverigeAndreas "addi" Wallenberg
SverigeDavid "fredyyyw" Tönnäng
SverigeSebastian "Sebwel" Wellmar
SverigeEmil "Zuttrah" Bäremo
DanmarkMikkel "Maze" Sparvath

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..