×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Mousesports coach erkänner — har använt coachbuggen i minst fyra matcher

1
Det danska coachen Allan "Rejin" Petersen har gått ut på Twitter och erkänt att han använt den bugg som tidigare i veckan har lett till att tre coacher blivit bannade. Detta ska ha varit mellan 2017 och 2018 när han var coach för Tricked Esports.
Under gårdagen erkände den svenska coachen Faruk "pita" Pita att han utnyttjat coachbuggen som tidigare i veckan lett till att tre coacher blivit bannade av ESL och Dreamhack. Nu går ytterligare en coach ut med ett erkännande på Twitter. Detta är den coach som representerat Mousesports sedan 2019, Allan "Rejin" Petersen.

I sitt uttalande skriver Rejin att han utnyttjat buggen under i åtminstone fyra stycken matcher, tre av dessa var under 2018 och en under 2017 i hans tid som coach i Tricked Esport. Han menar att spelarna i laget inte ska vetat om detta över huvud taget och han försäkrar också att han aldrig använt buggen under sin tid i Mousesports. Trots att han aldrig använt den under tiden i Mousesports så har organisationen valt att ta bort honom från laget tills att en full utredning har gjorts.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..