×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gamerlegion plockar upp RuStY — djL som coach

1
Gamerlegion har valt att göra förändringar till sitt CS:GO-lag. Kevin "HS" Tarn och Adil "ScreaM" Benrlitom har blivit bänkade och laget har istället valt att fortsätta svenskt med Alfred "RuStY" Karlsson. De har även plockat in en ny coach i form av Daniel "djL" Narancic.
Det primärt svenska laget Gamerlegion har under den senaste tiden setts spela utan både Kevin "HS" Tarn och Adil "ScreaM" Benrlitom. Organisationen har ny officiellt bänkad de två spelarna och plockat in en ny svensk spelare. Den som nu ansluter sig till laget är den före detta Team Ancient-spelaren Alfred "RuStY" Karlsson.

Den svenska 21-åringen har setts spela med laget under de senaste månader men är först nu en officiell spelare i laget. Detta betyder dock att laget är nere på fyra spelare. De har dock setts spela med ett stort antal svenska spelare och det är troligen någon av dessa som kommer att bli lagets sista spelare. Förutom RuStY så har de även valt att plocka in Japaleno-spelaren Daniel "djL" Narancic som coach.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..