×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

nawwk ryktas ersätta f0rest i Ninjas in Pyjamas

1
Under en längre period har det ryktats om att Patrik "f0rest" Lindberg kommer att lämna Ninjas in Pyjamas. Detta ser nu att vara ännu närmre och det svenska laget verkar ha hittat en ersättare. Enligt 1pv kommer den unga AWP-spelaren Tim "nawwk" Jonasson att ansluta sig till Ninjas in Pyjamas.
I november 2019 kom ryktet att Patrik "f0rest" Lindberg kommer att lämna Ninjas in Pyjamas. Enligt de ryktena kommer han istället att återförena sig med Adam "friberg" Friberg, Richard "Xizt" Landström och Christopher "GeT_RiGhT" Alesund i Dignitas. Enligt den franska hemsidan 1pv är detta nu nästintill klart och NiP ska redan ha hittat en ersättare.

Enligt 1pv är det den unga AWP-spelaren Tim "nawwk" Jonasson som kommer att ersätta legendaren. 22-åringen har fått mycket publicitet under de senaste året tillsammans med Gamerlegion där han utan tvekan har skinit. Enligt samma uppgifter kommer den tidigare NiP-spelaren William "draken" Sundin att ta nawwks plats i Gamerlegion.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..