×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Tricked första laget till slutspel av Dreamhack Open Winter

1
Det danska laget Tricked har säkrat en plats i slutspelet av Dreamhack Open Winter 2019. Detta efter att de vunnit en otroligt spännande match mot Furia. De kommer under söndagen att spela mot laget som placerar sig på andraplats av grupp B.
Gruppfinalen mellan Furia Esports och Tricked Esport spelades på Overpass. Furia vann den inledande pistolrundan men tappade rundan som följde. Furia ville dock inte vara sämre och vann den tredje rundan. Efter det tog dock Tricked kommando. De vann hela tio raka rundor och fick med sig 12 rundor till sidbytet.

Furia vann den andra pistolrundan och kunde denna gången också vinna rundan som följde. De fortsatte starkt och började på en riktig comeback. De lyckades få matchen till 14-14. Där tog det dock stopp för brassarna och Tricked kunde vinna matchen med 16-14. I och med detta är det danska laget klara för semifinal av Dreamhack Open Winter 2019.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..