×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

SJ Gaming överraskar mot Heroic — storspel av Jamppi

1
I den andra matchen av Dreamhack Open Winter 2019 fick vi se det finska laget SJ Gaming vinna mot Dreamhack Open Atlanta-vinnarna Heroic. Den unga AWP-talangen Elias "Jamppi" Olkkonen storspelade i matchen.
Laget som vann det senaste stoppet av Dreamhack Open, Heroic, ställdes i sin första match av Dreamhack Open Winter mot det finska laget SJ Gaming. Finnarna lyckades få en bra start på sin T-sida genom att vinna de inledande fyra rundorna. Heroic kämpade dock tillbaka och lyckades få med sig sju rundor till sidbytet.

Danskarna vann nu den andra pistolrundan samt de två rundorna som följde och tog för första gången i matchen ledningen, 10-8. SJ var dock snabba tillbaka och tog kommando över matchen. De kunde tillslut stänga kartan med 16-13. Starkast på servern var utan tvekan den unga AWP-talangen, Elias "Jamppi" Olkkonen som lyckades få hela 25 frags.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..