×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Godsent vinner lätt mot CR4ZY — en match från slutspel

1
Godsent med svenska Mikail "Maikelele" Bill samt svenska coachen Jonatan "Devilwalk" Lundberg är endast en match från en semifinalplats av Dreamhack Open Winter 2019. Detta efter de lätt vunnit sin öppningsmatch mot CR4ZY med 16-7.
Mikail "Maikelele" Bill och hans lag Godsent ställdes i sin första match av Dreamhack Open Winter 2019 mot CR4ZY på Dust 2. Det var CR4ZY som startade starkast genom att vinna den inledande pistolrundan samt de två rundorna som följde. Efter detta tog dock Godsent kommando. De vann fyra raka rundor innan CR4ZY kunde ta sina sista två för halvan, 10-5 Godsent.

CR4ZY vann dock den andra pistolrundan men detta hade inte så stor betydelse. Godsent kunde vinna rundan som följde trots att de inte ens investerat i kevlar. Efter detta hade CR4ZY inte mycket att säga till om utan Godsent vann matchen med 16-7. De kommer senare ikväll att ställas mot det finska laget SJ Gaming för en plats i semifinalen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..