×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Marskalk tappar stor ledning mot Furia — förlorar öppningsmatchen

1
Den första matchen av Dreamhack Open Winter är färdigspelad. Svenska Marskalk lyckades inte vinna matchen mot Furia trots en otroligt stark start. De kommer under morgondagen att ställas mot förlorarna av Forze och Tricked för fortsatt spel i turneringen.
I den första matchen av Dreamhack Winter 2019 fick vi se svenska Marskalk ställas mot det brasilianska laget Furia Esports. De svenska underdogsen startade starkt i matchen som spelades på Nuke. De lyckades vinna den inledande pistolrundan men tappade direkt rundan som följde. De kunde dock
vända på steken direkt igen och kom upp i ledning på 6-1.

Furia började nu vinna lite rundor men svenskarna kunde få med sig nio rundor från sin CT-sida av Nuke. Väl på sin T-sida blev det dock mycket tyngre. De lyckades endast vinna en till runda i matchen och förlorade med 16-10. Marskalk kommer under morgondagen att ställas mot förlorarna mellan Forze och Tricked Esport för fortsatt spel i turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..