×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

kNgV ryktas göra premiär för MIBR under Blast Pro Series Moskva

1
Det braslianska laget Made in Brazil ryktas ha hitta en ersättare till Marcelo "coldzera" David. Den som enligt Dexerto kommer att kliva in i laget är Vito "kNgV" Giuseppe från INTZ Esports. Det ser nu ut som att han kommer att göra premiär för laget under Blast Pro Series Moskva.
Marcelo "coldzera" David lämnade nyligen Made in Brazil för att söka nya vyer. Dexerto har tidigare rapporterat att ersättaren kommer att vara Vito "kNgV" Giuseppe från INTZ Esports. Enligt källor till just Dexerto så kommer den brasilianska spelaren att spela sin första turneringen med laget under Blast Pro Series Moskva.

Upplockande av kNgV ska ha hängt på spelarens visum, något han säkrade för cirka två veckor sedan. Den brasilianska 26-åringen kommer under majorn att spela tillsammans med INTZ Esports medan MIBR kommer att spela med sin coach Wilton "Zews" Prado under turneringen. Efter detta väntas dock kNgV ansluta sig till laget.

Den nuvarande INTZ-spelaren har tidigare representerat Immortals, som är ägare av Made in Brazil, innan det laget blev upplockade av 100 Thieves. De han dock inte spela en enda officiell match innan organisationen släppte laget på grund av kNgV:s kontroverser.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..