×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Spelarna ryter ifrån: "coldzera was stupid as shit"

2
Marcelo "coldzera" David deltog nyligen i en intervju som har många har reagerat starkt på. Bland dessa hittar vi några av spelarna han nämner. Både Jake "Stewie2k" Yip och Nicolai "device" Reedtz påstår att den brasilianska spelaren inte talar sanning.
Den brasilianska före detta Made in Brazil-spelaren Marcelo "coldzera" David deltog nyligen i en intervju där han pratade om mycket saker många troligen skulle vilja ha osagt. En sammanfattning av intervjun på svenska går att läsa här. Nu har några av spelarna han pratade om gått ut på sociala medier och streams och berättat sina sidor av historien.

En av spelarna han pratade mycket om var Gustavo "SHOOWTiME" Gonçalves som var inhoppare för coldzeras före detta lag under 2016. coldzera påstår att SHOOWTiME var den sämsta spelaren han hade spelat med och att han la sin tid på att spela Battlefield istället för CS. I ett par inlägg på Twitter har SHOOWTiME svarat på detta och påstår att delen om Battlefield måste ha varit ett skämt från coldzeras sida. Han säger också att han hade mycket respekt för coldzera tidigare men nu ser han som en av de otrevligaste människor han hade missnöjet att spela med.

Även Nicolai "dev1ce" Reedtz har delat sin del av historien. coldzera påstår i intervjun att han ska ha konfronterat device på en nattklubb och att den danska spelaren tårfyllt ska bett om ursäkt för sitt beteende. device skriver i ett inlägg på Twitter att han inte minns några tårar men att han inte ville prata med coldzera, något han nu är påmind om varför.

Även Jake "Stewie2k" Yip menar att coldzera inte varit helt ärlig under intervjun. coldzera menar att den amerikanska spelaren övertalade honom att stanna i MIBR. Under en stream säger Stewie2K att detta inte är sant. I videospelaren ovan går det att se amerikanens uttalande kring det. Han säger att det inte är sant och förstår inte varför coldzera sa alla dessa grejer. Han menar att coldzera endast skadar sig själv med detta.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..