×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

100 Thieves dumpar resten av CS:GO-laget som sägs söka sig till Nordamerika

1
Efter att ha sparkat den kontroversiella spelaren Vito "kNg" Giuseppe står det nu klart att 100 Thieves nu lägger ner sin CS:GO-satsning. Åtminstone för 2018. Därmed står den kvartett spelare som organisationen fortfarande hade under kontrakt utan ett lag att representera.
Turerna fortsätter alltså kring 100 Thieves. Bara en vecka efter att organisationen gick ut med att de hävt skandalspelaren Vito "kNgV" Giuseppes kontrakt meddelar de nu att de helt lägger ner sin satsning på CS:GO för tävlingsåret 2018. Detta betyder att de fyra spelare som fanns kvar i laget, med tvillingarna Lucas "LUCAS1" Teles och Henrique "HEN1" Teles i spetsen, nu står klubblösa. Samtidigt har Bruno "BIT" Lima gått ut med uppgifterna att spelarna, bortsett från Giuseppe, och lagets coach kommer att hålla ihop.

"Jag, LUCAS1, fnx, HEN1 och vår coach kommer att hålla ihop och ser fram emot att flytta till Nordamerika för en annan organisation i och med att vi helt har släppts från våra kontrakt", skriver Lima bland annat. Dessutom går han på Twitter ut till den före detta lagkamraten Giuseppes försvar och uppmanar folk att sluta trakassera honom. Samtidigt avslöjas det att Giuseppe själv ska ha ett nytt projekt på gång. Hur det blir med hans nya satsning och var de övriga 100 Thieves spelarna hamnar är i dagsläget inte känt.

Före detta 100 Thieves
Lucas "LUCAS1" Teles
Henrique "HEN1" Teles
Bruno "BIT" Lima
Lincoln "fnx" Lau
Brasilien Rodolfo "mumu" Blecker (coach)
De tidigare rapporterade visumproblemet ska ha orsakats av advokater som missat viktiga dokument
Twitlonger
Om kNg: "Han är en bra kille och vi älskar honom"
Twitter

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..