×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Brasilien

coldzera i stor intervju — var nära på att sluta med CS

2
Marcelo "coldzera" David har varit med i en brasilianskt intervju där han pratar om allt mellan himmel och jord. Ämnena cirkulerar kring de sämsta spelarna han har spelat med, tiden i Made in Brazil och hans besvikelse på Astralis.
Marcelo "coldzera" David har deltagit i en stor intervju med en brasiliansk Youtube-kanal vid namnet Shot da Caju. I intervjun diskuterar den brasilianska många känsliga ämnen så som den sämsta spelaren han har spelat med, att han inte har respekt för Astralis och mycket mer. För att göra det så enkelt som möjligt har vi valt att lista höjdpunkter från intervjun här.

Historia

Den brasilianska 24-åringen började spela Counter-Strike på grund av sin bror, han märkte dock efter ett tag att han var en bättre spelare. Han förstod att CS var något för honom när han började spela i ett lag tillsammans med Gabriel "FalleN" Toledo som dominerade den brasilianska scenen. Han påpekar att han tappade lite när laget flyttade till USA. Till en början ville hans familj inte att coldzera skulle åka men de vände tillslut, han menar nu att hans far är hans största fan.

FalleN

coldzera säger i intervjun att han stör sig lite på hur communityn ser på han och FalleN. Detta då folk säger att FalleN har hjälpt honom mycket, han menar dock att han har gjort lika mycket för FalleN. Han säger också att trots FalleNs långa karriär har han inte åstadkommit något själv utan blev något när han började spela med Lincoln "fnx" Lau och Epitácio "TACO" de Melo.

SHOOWTiME

Han pratade mycket i intervjun om Gustavo "SHOOWTiME" Gonçalves, som agerade inhoppare för coldzera och kompani i en månads tid under 2016. coldzera säger att SHOOWTiME är den sämsta spelaren han någonsin har spelat med. Han blev under den tiden väldigt irriterad på SHOOWTiME då han hade livets chans men valde att spela andra spel, till exempel Battlefield istället.

Astralis och device

Brassen pratar om hur när de var på topp så brukade de hänga och snacka med många av de andra lagen, till exempel Astralis. Enligt coldzera så var det dock inte detsamma när danskarna blev världens bästa lag. Han menar att Nicolai "device" Reedtz ska ha blivit en snobb under den tiden. Han ska ha konfronterat den danska spelaren på en klubb och sagt att han aldrig ville hänga med honom igen. device ska, enligt coldzera, tårfyllt bett om ursäkt men coldzera ska inte ha accepterat denna.

Made in Brazil

I intervjun pratade coldzera mycket om tiden i Made in Brazil och varför han valde att lämna. Han hade först planer att lämna laget redan under 2018 men Jake "Stewie2k" Yip fick honom att stanna. Han ville inte heller gå tillbaka till ett helt brasilianskt lag utan ville fortsätta internationellt, han säger dock att han ville ha Epitácio "TACO" de Melo i laget istället för Tarik "tarik" Celik.

När laget väl gick tillbaka till ett helt brasilianskt lag så ville coldzera inte spela med Joao "felps" Vasconcellos, han ville istället ha Kaike "kscerato" Cerato. Detta gick dock inte då Furia Esports bad om pengar som MIBR inte kunde betala. coldzera menar att detta och andra problem gjorde honom omotiverad. Laget kallade efter ett tag in till ett möte för att se vilka som inte var lyckliga i laget längre. Det var då som coldzera valde att lämna laget

Majorn

Den brasilianska spelaren valde att lämna laget innan majorn för att kunna städa iordning i huset och för att kunna omarbeta hans kontrakt med organisationen. Enligt han själv så är det lite dålig stämning mellan honom och MIBR. Han pratar också om att laget inte pratade lika mycket när TACO eller felps lämnade laget. Men nu när han lämnade var det väldigt viktigt att påpeka att de var lyckliga, han säger att detta gjorde honom mycket ledsen och att MIBR vet detta. Han säger dock att han skulle kunna spela med MIBR-spelarna igen. Hans plan är att vara tillbaka i ett lag direkt efter majorn.

Planerade att sluta med CS

coldzera har varit nära på att sluta spela professionellt åtminstone två gånger. En gång var 2018, troligen under samma tid som han funderade på att lämna MIBR. Den andra gången var nu i år. Anledningen till att han fortsatte spela var hans far som han pratade mycket om i intervjun.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..