×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

forsaken påkommen med fusk — Optic India diskvalificeras från Extremesland

1
Inte långt efter att Optic säkrat upp ett indiskt lag under dess vingar har en av spelarna, Nikhil "forsaken" Kumawat, hamnat i blåsväder. Spelaren blev nämligen påkommen med att använda sig av ett okänt program under en utslagningsmatch under Extremesland.
Optic India ställdes mot Revolution i en utslagningsmatch under Extremesland i Kina, men halvvägs genom den andra kartan pausades matchen abrupt. Det visade sig nämligen att arrangörernas anti-fuskprogram hade triggats på Nikhil "forsaken" Kumawats dator. Administratören tog sig en titt på den indiska spelarens PC och när denna alt-tabbade hittades ett program som kördes i bakgrunden. forsaken stängde snabbt ner programmet samt raderade det. Admin lyckades återställa programmet, men kunde inte få det att starta.

Trots att Optic hade vunnit den inledande kartan, Inferno, med 16-7 fick de inte lov att spela vidare. Extremeslands admin ansåg att det triggade anti-fuskprogramet samt det okända programmet, trots att det inte gick att köra efter återställning, var nog för att diskvalificera laget från turneringen. Enligt CSGO2ASIA kommer forsaken att återvända hem till Indien på nästa flyg, det vill säga att han inte längre får lov att stanna kvar i Kina tillsammans med sina nu diskvalificerade lagkamrater.


Artikelbild: Optic Gaming

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..