×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

NiP i samma grupp som Fnatic — här är grupperna för ESL One Cologne

1
På tisdag, 2 juli, startar ESL One Cologne 2019. På plats ser vi två helsvenska lag, Ninjas in Pyjamas och Fnatic. De två svenska lagen har nu blivit placerade i samma grupp. Här är de två grupperna och öppningsmatcherna av turneringen.
Det blir riktigt tunga matcher i den första omgången av ESL One Cologne. ESL har nu gått ut med både grupperna och öppningsmatcherna för turneringen med 300 000 dollar i prispotten. De två svenska lagen på plats, Ninjas in Pyjamas och Fnatic, har båda blivit placerade i grupp B tillsammans med lag som Astralis och ENCE Esports. Även den svenska spelaren Adam "friberg" Friberg och hans Heroic är i grupp B.

Grupp A är inte mycket sämre den, där ser vi världsettorna Team Liquid som även har turneringens sista svensk, Olof "olofmeister" Kajbjer från Faze Clan, i gruppen. De har även Natus Vincere, med nytillskottet Kirill "Boombl4" Mikhailov, i samma grupp.

Grupp AGrupp B
Team LiquidNinjas in Pyjamas
Faze ClanFnatic
Natus VincereAstralis
Furia EsportsMade in Brazil
NRG EsportsHeroic
RenegadesENCE Esports
MousesportsTeam Vitality
MVP PKBIG


2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..