×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ninjas in Pyjamas plockar upp Golden inför majorn

1
Ninjas in Pyjamas har valt att plocka upp den svenska IGL-spelaren Maikil "Golden" Selim för Starladder Berlin Major. Detta då deras nya spelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora, inte kan delta i majorn.
Ninjas in Pyjamas valde under förra vecka att ta in den unga talangen Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora till laget istället för Dennis "dennis" Edman. De kommer dock inte kunna använda Plopski under majorn då han kvalade in till minorn tillsammans med Team Ancient. De kommer inte heller att spela med dennis under majorn utan han valt att låna en spelare för detta.

Spelaren de har valt att plocka in är den svensk In Game Leadern Maikil "Golden" Selim från Cloud9. Svensken har varit del av det amerikanska laget sedan augusti förra året. De har dock under den senaste tiden presterat dåligt och lyckades inte ta sig vidare till den amerikanska minorn.

Golden har inte lyckats vinna någon turnering tillsammans med Cloud9. Innan dess spelade han dock för Fnatic där lyckades han vinna både Intel Extreme Masters Katowice 2018 och World Electronic Sports Games 2017.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..