×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NiP plockar in Plopski och bänkar dennis — GeT_RiGhT hänger löst

2
Ninjas in Pyjamas har valt att plocka in den unga talangen Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora. I och med detta återvänder även Dennis "dennis" Edman till bänken. Förutom detta har de även offentliggjort Christopher "GeT_RiGhT" Alesund just nu hänger löst i laget.
Ninjas in Pyjamas gör nu förändringar till sitt CS:GO-lag. In i laget kliver den unga talangen Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora som under den senaste tiden har setts representera Team Ancient. Tillsammans med laget lyckades han sig placera sig på en andraplats under Dreamhack Open Summer samt att de kvalade in till den europeiska minorn. I och med detta kommer spelaren inte kunna delta i majorn med NiP. Den som 17-åringen ersätter blir Dennis "dennis" Edman som nyligen återvände till laget efter en kortare paus.

Förutom detta har de även offentliggjort att de samtalar med Christopher "GeT_RiGhT" Alesund om hans plats som en aktiv spelare. De säger att de kommer att ta sin tid på sig att hitta en permanent ersättare för spelaren. De siktar dock på att behålla GeT_RiGhT som en del i organisationen. Om de syftar på en som coach eller dylikt säger de dock inte. Han kommer att fortsätta att spela med laget åtminstone fram till att nästa major är avslutad.

GeT_RiGhT har varit en del av organisationen enda sedan den återuppstod för att satsa på CS:GO under 2012. Under de tidigare åren var han erkänd som världens bästa spelare och lyckades tillsammans med laget nå ett av de mest enastående rekorden någonsin, 87 raka kartvinster på LAN. Förutom detta lyckades även spelare plocka hem en majortitel under ESL One Cologne 2014. Under hans tid i NiP lyckades han även vinna 23 stycken LAN-turneringar och 10 MVP-bemärkelser från Hltv.

Då Plopski inte kan delta i majorn meddelar Ninjas in Pyjamas att de kommer att använda denna tiden för att testa olika spelare i olika roller. Plopski skriver i lagets uttalande att detta länge har varit en dröm för honom. Lagets coach, Faruk "pita" Pita, pekar på att förändringar är viktiga för ett lag om de ska kunna hålla sig på en toppnivå.



Artikelbild: Dreamhack/Adela Sznajder

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..