×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kontorsbloggen

Kontorsbloggen: Är Plopski rätt spelare för NiP?

2
Ninjas in Pyjamas har plockat in den unga talangen Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora till laget. Är detta rätt val egentligen? Viktor "vuggo" Jendeby och Kalle "Hallonkraem" Strömgren diskuterar vilka alternativ NiP har när Christopher "GeT_RiGhT" Alesund försvinner och om de egentligen borde satsat på andra spelare.
Mikrofonen dör halvvägs igenom, ljudet blir då lite sämre. Vi ber om ursäkt för detta!
2020-03-20 13:36
Gaminglurar har ofta blivit kritiserade för dålig ljudkvalité. Mycket av detta beror på att de måste få in både ljud i själva lurarna samt en mikrofon till ett bra pris. Med åren blir gaminglurar bättre och bättre, men framförallt får de mer RGB. Men om man ska jämföra med några lurar med riktig kvalité då? Tillsammans med Panasonic har vi på Fragbite fått chansen att testa detta.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..