×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Faze vidare till slutspel i Dallas — NiP kan åka ut

1
Den första dagen av Dreamhack Masters Dallas är färdigspelad. För svensk del har det både gått bra och dåligt. Faze Clan med Olof "olofmeister" Kajbjer i spetsen är klara för slutspel medan Ninjas in Pyjamas kan åka ut redan idag.
Det började bra för alla svenska lag i Dreamhack Masters Dallas. Ninjas in Pyjamas, som spelade med sin coach Faruk "pita" Pita, lyckades vinna sin första match mot Tyloo med 16-13. Samtidigt lyckades även Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan vinna en lätt match mot Windigo Gaming med 16-7.

Även Fnatic kunde vinna sin första match i gruppspelet mot sin gamla lagkamrat Maikil "Golden" Selim och hans Cloud9. Grupp A fortsatte dock sina matcher och spelade en omgång till. NiP ställdes då mot Faze Clan i upper bracket semifinalen av gruppen. En match som Faze lätt kunde vinna mot svenskarna med 2-0, 16-6 och 16-7.

Detta innebär att Faze Clan och även Team Liquid har säkrat avancemang från grupp A. De kommer att spela mot varandra imorgon för att avgöra vilket lag som går direkt till semifinal. Tyngre är det dock för ninjorna som ikväll ställs mot Team Vitality för sin överlevnad i turneringen.

Fnatic har idag chansen att säkra en slutspelsplats för sig själva. De kommer att ställas mot brasilianska Furia Esports som kunde överraska NRG Esports under gårdagen med en 16-7-vinst. Den sista svensken i turneringen, Golden, kan åka ut redan idag. Han och hans Cloud9 kommer idag att ställas mot just NRG för att att få spela vida i turneringen.



4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..