×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Cloud9 kör över MIBR — här är nästa omgångs matcher

1
Det gick bra för alla svenskar i den första omgången av New Legends Stage på Intel Extreme Masters Katowice. Robin "flusha" Rönnquist och hans Cloud9 vann över Made In Brazil med 16-3. Nästa omgångs matcher är redan bestämda.
Det var inte många som trodde att Robin "flusha" Rönnquist och hans Cloud9 skulle kunna vinna mot Made in Brazil men så blev faktiskt fallet. Det var den mest ensidiga matchen i denna delen av majorn hittills. MIBR fick aldrig en direkt chans och Cloud9 vann snabbt matchen med 16-3.

Med detta och Astralis 16-6-vinst mot Complexity Gaming så är den första omgången färdigspelad. Men det kommer att spelas fler matcher idag, varje lag ska spela en till match. Det helsvenska Ninjas in Pyjamas kommer att ställas mot ett av turneringens favorittippade lag, Team Liquid.











0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..