×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

Fnatic vinner över Winstrike — Cloud9 faller mot Hellraisers efter övertid

1
Bättre lycka för svenska Fnatic under den andra "Leagends Stage"-dagen efter att de säkrat sin första vinst med 16-7 över Winstrike. Cloud9 lyckades inte lika bra då de föll mot Hellraisers med 16-19.
Den första halvan av den andra dagen under "Legends Stage" i London, Storbritannien, är över och två lag som huserar svenska spelare har avslutat sina matcher. Först ut hade vi Fnatic, som under gårdagens inledning fick en tuff start, på Inferno. Laget mötte ryska Winstrike Team och hade en relativt enkel match som de stängde med 16-7.

Maikil "GOLDEN" Selim hade dock inte samma tur när hans Cloud9 ställdes mot Hellraisers. Trots att Cloud9 minst sagt gav Hellraisers en match var det de senare nämnda som stängde Overpass efter övertid med 19-16. Även BIG och Astralis avslutade sina matcher med vinst.

igår 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..