×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

Tittarguide: Så spelades "New Legends Stage" under Faceit Major London

2
På onsdag startar "New Legends Stage" under Faceit London Major. Åtta lag har kvalat sig in från "New Challengers Stage" för att möta upp de åtta legenderna från den förra majorn.
Efter fem dagar av intensivt Counter-Strike: Global Offensive har "New Challengers Stage" på Faceit London Major avgjorts. Nu ska ännu ett swiss-gruppspel spelas med legenderna från den förra majorn och de åtta lag som avancerade från "New Challengers Stage". Dessa 16 lag tävlar om åtta platser till "New Champions Stage" som sätter igång på torsdag nästa vecka.

Bland lagen hittar vi två helsvenska lag, Fnatic och Ninjas in Pyjamas, men Sverige har flera representanter i andra lag. Maikil "Golden" Selim representerar den svenska flaggan i Cloud9 och Olof "olofmeister" Kajbjer i Faze Clan. De sistnämnda huserar även en svensk coach, nämligen Robert "RobbaN" Dahlström.

Deltagande lag

Legends

Challengers
Schema och upplägg

Denna delen av Faceit London Major spelas, precis som "New Challengers Stage", i ett swiss-format. De åtta lag som kvalade in från "New Challengers Stage" kommer att ställas mot de lagen som är klassificerade som legender sedan den förra majorn. De åtta lag som klarar av att vinna tre matcher går vidare till "New Champions Stage", medan de lagen som förlorar tre matcher får packa väskorna och åka hem.

Resultat

Här placeras färdigspelade matcher

Onsdag, 12 september


Torsdag, 13 september


Fredag, 14 september


Lördag, 15 september


Söndag, 16 september

Sändningsteam

Se hela turneringen via Faceit Youtube och Faceit Twitch
Bland profilerna hittar vi ingen mindre än den gamla NiP-coachen Björn "THREAT" Pers. Han kommer att analysera matcherna vid expertbordet lett av Alex "Machine" Richardson. Bland kommentatorerna hittar vi inga direkta överraskningar. Ett fullspäckat team med röster som Anders Blume och Matthew "Sadokist" Trivett.

Storbritannien Alex "Machine" Richardson (värd)
Storbritannien Freya Spiers (scenvärd)
Storbritannien Pala Gilroy Sen (reporter)

Björn "THREAT" Pers (analytiker)
Sean "seang@res" Gares (analytiker)
Chad "SPUNJ" Burchill (analytiker)

Storbritannien Daniel "ddk" Kapadia (kommentator)
Storbritannien James Bardolph (kommentator)
Storbritannien Henry "HenryG" Greer (kommentator)
Danmark Anders Blume (kommentator)
USA Jason "Moses" O'Toole (kommentator)
Kanada Matthew "Sadokist" Trivett (kommentator)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..