×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Sverige

Tzatziki.deg vinner Ownit CS:GO Challenge 2018

1
Finalen i Ownit CS:GO Challenge 2018 gick till samtliga tre kartor men de regerande mästarna erövrade till slut titeln. Matchen slutade med 16-10 på Mirage till Tzatziki.deg, 19-15 på Overpass till Katjakaj&bentebent och Tzatziki.deg avslutade Nuke med 16-7.
Efter ett svindlande slutspel står Tzatziki.deg kvar på tronen efter att de lyckats försvara Ownit CS:GO Challenge-titeln på Inferno Online i Stockholm, Sverige. Laget som kretsar kring spelare som Hampus "hampus" Poser och Saif "Sayf" Jibraeel började dagen, precis som alla andra, med att ta sig igenom gruppspelet. De slog Stranglerz samt SPL Stacken för att säkra en plats i slutspelet som inleddes med vinst på 2-1 i kartor över Sovietski i semifinalen.

I turneringsfinalen väntade ett hungrigt Katjakaj&bentebent som var mer än redo att ta ner de regerande mästarna. Redan i gruppspelet hade Katjakaj&bentebent lyckats ta ner Tzatziki.deg med 16-11, vilket uppenbarligen gav dem självförtroende när de gick in i finalen. Den inledande finalkartan blev Mirage som visade sig bli en relativt lätt karta för Jibraeels femma. Dylan "DH" Hamrini och hans lagkamrater vägrade dock ge upp hoppet och på Overpass gick de in för en stöt som slutade i övertid, men med vinst till Katjakaj&bentebent. Hela kalaset avslutades på Nuke där mästarna satte ner foten med dominanta 16-7. Enligt Jibraeels egna ord i vinnarintervjun var det en lätt match som hans lag visste att de skulle ro i hamn.Artikelbild: Inferno Online

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..