×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Sverige

Stjärnfyllt på Inferno Online i helgen — SPL Stacken ersätter Atrc under Ownit-finalerna

2
Det är äntligen dags för finalspel i Ownit CS:GO Challenge 2018. Åtta lag, fyra inkvalade och fyra inbjudna, kommer att ställas mot varandra på Inferno Online i jakten på en del av 50 000 kronor.
Fyra kval och hundratals tag senare är det äntligen dags för finalspel i Ownit CS:GO Challenge 2018. De fyra inbjudna lagen ställs under morgondagen mot de fyra inbjudna sidorna live från Inferno Online i den svenska huvudstaden, Stockholm. Vi på Fragbite håller er som inte kan vara på plats uppdaterade via eventsidan. Samtliga matcher finns, och kommer under hela evenemangets gång att finnas, i vårt tips vilket gör det möjligt för Fragbite-användarna att satsa bites på varje match.

På grund av förhinder tvingas dock ett av de inbjudna lagen att bytas ut. Det handlar om Atrc bestående av bland andra Markus "pronax" Wallsten och Ludvig "Brollan" Brolin som tvingats lämna återbud. I deras ställe träder SPL Stacken som bland annat huserar Property-spelarna David "Jayzwalkingz" Kempner och Linus "Limpone" Wecksell. De kommer alltså att ersätta Atrc i grupp B i jakten på en del av prispotten som ligger på 50 000 kronor.

Alla matcher under evenemangets gång går att hitta på vår eventsida
Gruppomgång 1

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..