×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Dags för slutspel i Ownit Challenge — förhandsfavoriterna ute

1
Dreamchasers missar Ownit Challenge-slutspelet efter att de blivit utslagna i gruppspelsfasen. Vidare till slutspel är dock förra årets vinnare i Tzatziki.deg som försvarar titeln.
Gruppspelet är över på Inferno Online i Stockholm, Sverige, och vi går nu in i slutspelsfasen av Ownit CS:GO Challenge 2018. Förhandsfavoriterna i Dreamchasers framfaran i turneringen låg dock inte i deras händer, då Sovietski slog ut dem genom att vinna sin sista gruppspelsmatch över Mangosaft. Inte heller Property-spelarnas SPL Stacken kunde avancera då de blev fullkomligt krossade i grupp B.

Nu väntar ett hektiskt slutspel som börjar med en streamad semifinal mellan Mangosaft och Katjakaj&bentebent. I andra semifinalen ställs Sovietski mot förra årets vinnare i Tzatziki.deg. Det återstår att se om Hampus "hampus" Poser och hans lagkamrater kan försvara titeln.

Hela gruppspelet går att se via vår eventsida
Semifinaler
Turneringen streamas via Twitch
twitch.tv

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..