×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Sverige

Dags för slutspel i Ownit Challenge — förhandsfavoriterna ute

1
Dreamchasers missar Ownit Challenge-slutspelet efter att de blivit utslagna i gruppspelsfasen. Vidare till slutspel är dock förra årets vinnare i Tzatziki.deg som försvarar titeln.
Gruppspelet är över på Inferno Online i Stockholm, Sverige, och vi går nu in i slutspelsfasen av Ownit CS:GO Challenge 2018. Förhandsfavoriterna i Dreamchasers framfaran i turneringen låg dock inte i deras händer, då Sovietski slog ut dem genom att vinna sin sista gruppspelsmatch över Mangosaft. Inte heller Property-spelarnas SPL Stacken kunde avancera då de blev fullkomligt krossade i grupp B.

Nu väntar ett hektiskt slutspel som börjar med en streamad semifinal mellan Mangosaft och Katjakaj&bentebent. I andra semifinalen ställs Sovietski mot förra årets vinnare i Tzatziki.deg. Det återstår att se om Hampus "hampus" Poser och hans lagkamrater kan försvara titeln.

Hela gruppspelet går att se via vår eventsida
Semifinaler
Turneringen streamas via Twitch
twitch.tv

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..