×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Klart: Dessa lag deltar i Dreamhack Masters Marseille

1
De sista kvalmatcherna har spelats färdigt och nu står det klart vilka lag som har knipit de sista platserna till den prestigefyllda Dreamhack Masters-turneringen i franska Marseille. Något deltagande blir det inte för dansk-svenska Heroic som oväntat föll i ett avgörande skede.
Nej, vi kommer alltså inte att få se en tolfte svensk spelare under Dreamhack Masters Marseille. Det står klart sedan Heroic förlorade mot Valiance under söndagen. I stället blir det alltså det mindre rutinerade Valiance, som mestadels har harvat runt i mindre europeiska onlineturneringar, som får chansen att visa vad de går för när några av världens bästa lag beger sig till Marseille i mitten av april.

Det andra laget att säkra deltagande via det europeiska kvalet blev inga mindre än Space Soldiers. Det turkiska laget besegrade i sin avgörande match danska North med 2-1 i kartor. Därmed är nu den 16 lag starka deltagarlistan komplett och uppladdningen kan börja inför det att kampen om prispotten på drygt två miljoner kronor kan starta.

Deltagande lag — Dreamhack Masters Marseille

Astralis
Cloud9
Envy
Faze Clan
Fnatic
Gambit Esports
G2 Esports
Team Liquid
Mousesports
Natus Vincere
Ninjas in Pyjamas
Renegades
SK Gaming
Space Soldiers
Tyloo
Valiance
Renegades vann det Nordamerikanska kvalet, Tyloo det asiatiska


Artikelbild: WESG

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..