×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Mousesports och Astralis avrundar första speldagen med varsin vinst

1
Den första dagen av SL i-League Starseries Season 4 är över. Kvällen avrundandes med en 2-1-seger för Mousesports över Virtus.pro, följt av vinst två raka för Astralis som ställdes mot Team Liquid.
Mötet mellan Mousesports och Virtus.pro gick över tre kartor, detta sedan polska Virtus.pro vunnit den matchens första karta - Cobblestone - efter förlängning. Mousesports slog sedan tillbaka med en komfortabel 16-7-vinst på Inferno, vilket ledde fram till en tredje och direkt avgörande karta. Väl där, på Mirage, var det Virtus.pro som öppnade bäst. Laget kunde hålla ett försprång genom den första halvan men tappade sedan då det blev deras tur att spela som det anfallande laget. I stället fick vi se ett försvarande Mousesports ta hem kartan med 16-9.

Magisk storspelar för Astralis

Väl framme i den sista matchen för dagen hade det blivit dags för danska Astralis att ställas mot Team Liquid. Ett Liquid som så sent som förra helgen vann cs_summit 2. I dag hade de dock inte mycket att komma med då Astralis, med en stekhet Emil "Magisk" Reif i laget, ångade på under den första kartan och kunde vinna den med klara 16-4. Reif landade på starka 24 elimineringar medan han endast dog åtta gånger, bäst i laget. Matchen fortsatte sedan på Inferno och det var Återigen Astralis, nu börjande som det anfallande laget, som öppnade bäst. Genom ett ryck i inledningen kunde Astralis hålla ifrån under den första halvan, även om Team Liquid vaknade till liv en bit in i kartan. Danskarna gick till paus med en 9-6-ledning. Efter en snabb utjämning till 9-9 blev det en jämn drabbning som slutade med en knapp 16-13-seger för Team Liquid.

Det skulle alltså komma att krävas en tredje karta för att få fram ett avgörande i denna sista match för dagen. Kartan var satt till Train och Astralis började som det anfallande laget. Det var även det danska laget som kunde gå in till paus med en 9-6-ledning. Därefter var det mer eller mindre raka spåret till segern då Team Liquid endas mäktade med att vinna en ynka runda under den andra halvan. Seger för Astralis och med det är den första dagen över.


Resultat, Omgång 1


Storlag som Cloud9, Faze Clan och SK har alla kammat hem varsin vinst under den första speldagen

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..