×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Cloud9 och SK Gaming öppnar SL i-League Starseries med varsin vinst

1
Det blev två stycken väldigt ensidiga matcher som öppnade SL i-League Starseries Season 4 på lördagsmorgonen. I dessa fick vi se Cloud9 och SK Gaming ta varsin vinst mot Heroic respektive MVP.PK.
Det var två matcher med liknande scenarion som inledde den första dagen av SL i-League Starseries Season 4. I den första fick vi se Cloud9 fullkomligt köra över Heroic på Overpass. De nyblivna majormästarna i Cloud9 grundlade seger genom att vinna den första halvan, spelandes som försvarare, med hela 14-1. Med lite drygt halva den andra kartan, Inferno, spelad var det desto jämnare. Heroic låg då endast en runda efter Cloud9 som satt på en 9-8-ledning. Det dansk-svenska laget kunde sedan gå om och dra ifrån till 14-11, ändå höll det inte hela vägen fram. Cloud9 kom tillbaka och vann till slut kartan med 16-14.

MVP pressar SK på andra kartan

Även den andra matchen öppnade med en övertygande första kartseger, i det fallet för brasilianska SK Gaming. Laget säkrade ned 10-5-ledning, spelandes som anfallare på Inferno, i halvtid och kunde sedan stänga kartan efter sex raka rundvinster. På efterföljande Cobblestone var det dock ett anfallande MVP PK som öppnade klart bäst. Tolv rundor in i kartan låg sydkoreanerna i en 9-3-ledning, sedan kom tappet. SK kunde vända och vinna med 16-10, vilket även innebar seger i matchen för brasilianarna.

Resultat, Omgång 1


Fnatic möter Gambit härnäst, Faze Clans tälls mot Tyloo

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..