×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

StarSeries

Fnatic faller mot Gambit i Kiev, Faze krossar Tyloo

1
Det blev svenska framgångar då match tre och fyra avgjordes under den första dagen av SL i-League Starseries Season 4 i Kiev, Ukraina. Först fick vi se Faze Clan utklassa Tyloo, därefter blev det tyvärr en 1-2-förlust mot Gambit Esports för svenskarna i Fnatic.
Faze Clan öppnade den ukrainska turneringen precis som de allra flesta hade trott, med en rejäl utklassning. Lagets motståndare, Tyloo, mäktade endast med att vinna åtta rundor fördelat över de två kartor som spelades. Den första, Mirage, vann Faze sedan de rusat upp i en 11-0-ledning, spelandes som försvarare under inledningen. Slutresultatet där skrevs till 16-2. På efterföljande Overpass lyckades Tyloo störa stjärnorna i Faze något mer, ändå slutade kartan med klara 16-6 till Olof "olofmeister" Kajbjer och hans lagkamrater.

Svag första halva leder till förlust

För svensklaget Fnatic blev det inte en lika ensidig historia i lagets match mot Gambit Esports. Spelandes som det försvarande laget på Inferno kunde Fnatic ändå säkra en 10-5-ledning i halvtid, för att slutligen vinna kartan med 16-8.

På Overpass var det i stället ett anfallande Gambit som öppnade bäst. Östeuropéerna kunde rycka till en 7-3-ledning och därmed sätta press på Fnatic. Den första halvan slutade att Gambit behöll tre rundors övertag inför sidbytet. Därefter blev det en rak resa mot kartsegern för Gambit som inte tappat en enda runda under den andra halvan. Avgörande skulle alltså komma på matchens tredje karta, Cache. Väl där kom Fnatic att åka på en riktig kalldusch under den första halvan som Gambit, spelandes som försvarare, vann med 12-3. Svenskarna lyckades förvisso snygga till siffrorna en aning under kartans andra halva men föll ändå till slut med 11-16.

Resultat, Omgång 1


Halva dagen avklarad i Kiev, fyra matcher återstår
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..