×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

StarSeries

G2 Esports utklassar Renegades — Na`Vi vinner spännande möte med Hellraisers

1
Matcherna i Kiev Cybersports Arena har hamnat något i osynk sedan Fnatics möte med Gambit tidigare dragit ut på tiden. Nu har till slut match fem och sex spelats färdigt och det slutade med vinster för G2 Esports och Natus Vincere.
Renegades, nu med norrmannen Joakim "jkaem" Myrbostad i laget, hade inte mycket att sätta upp mot G2 Esports i dagens femte match. G2 kunde först säkra en stabil 16-8-vinst på Cobblestone efter att ha skaffat sig ett 10-5-överläge, spelandes som det försvarande laget, under den första halvan. Efter det väntade en riktig överkörning från fransmännens sida. Återigen var det försvarssidan som lade grunden för segern då de vann den första halvan av Mirage med hela 13-2. Renegades lyckades sedan inte få med sig någon fler runda och det blev en snabb 2-0-seger för G2 Esports.

Na`Vi vinner jämn första karta

Drabbningen mellan Natus Vincere och HellRaisers blev en spännande sådan. Lagen spelade riktigt jämnt under inledande Cobblestone, men i slutändan var det ändå Na`Vi som kunde säkra en knapp vinst med siffrorna 16-13. Natus Vincere fortsatte sedan vara det något hetare laget då handlingarna flyttade över på Inferno. Spelandes som försvarare säkrade laget en 9-6-ledning inför sidbytet. Väl som det anfallande laget handlade allting om Na`Vi. Lagen släppte inte en enda runda ifrån sig och vann således kartan med klara 16-6.


Resultat, Omgång 1


Endast två matcher återstår av den första dagen

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..