×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Här är lagen till Intel Challenge Katowice

1
Efter ett flertal kval är nu samtliga lag för Intel Challenge Katowice 2018 klara. Bland de kvalade lagen som kommer att göra bland andra RES Gaming sällskap i Polen finns Crowns Esports Clubs tidigare spelare Vanessa "Nessa" Ahlströms Squared.
Den 23-24 februari kommer Intel Challenge Katowice spelas från IEM Expo i Katwoice, Polen. Damturneringen har 50 000 dollar, motsvarande cirka 394 200 kronor, i prispott och kommer alltså att spelas en vecka innan IEM Katowice går av stapeln. De lag som fick direktinbjudan till turneringen var RES Gaming, som kommer att spela sin debutturnering tillsammans med Christine "potter" Chi, Team Dignitas Female och Alpha Republic of Esport Female som huserar den tidigare London Conspiracy-femman.

Nu har samtliga kval avslutats och ytterligare fem lag står klara för den prestigefyllda turneringen. Från det asiatiska kvalet avancerade kinesiska LLG Female och från det brasilianska kvalade Keyd Stars Female. Counter Logic Gaming Red kommer att spela i Polen efter att de kvalat med Silhouette-spelaren Lily "ProMise9k" Chen. I europa kvalade två lag efter en hård kvalprocess, och Squared Prospect. Unknown har bland andra den tidigare Expert- och Dynastyspelaren Petra "Petra" Stoker i startfemman och Squared för mer svenskt till turneringen i form av Vanessa "Nessa" Ahlström.

Fullständig deltagarlista för Intel Challenge Katowice 2018

RES Gaming (inbjudna)
juliano, zAAz, vilga, Ant1ka, potter
Team Dignitas Female (inbjudna)
EMUHLEET, artStar, rain, GooseBreeder, milk
Alpha Republic of Esport Female (inbjudna)
dshq, Riley, t4tty, Sindi, tory
LLG Female (asiatiskt kval)
KARMY, Hazel, 720, Simmo, 129
Keyd Stars Female (brasilianskt kval)
showliana, pan, cAmyy, bizinha, GaBi
Counter Logic Gaming Red (nordamerikanskt kval)
di^, bENITA, refinnej, Emy, ProMise9k
(europeiskt kval #1)
Petra, Lalitá, Kim, iLLa, kllyVe
Squared Prospect (europeiskt kval #2)
HellRose, wondervicky, bullet girl, zon1Q, Nessa

Ta en närmare titt på samtliga lag och dess spelare genom att klicka in på lagnamnet.
2019-05-16 17:14
Under helgen den 3-5 maj 2019 tog ArgaSkånskaMän över den skånska landsbyggden. På plats i Xtrfys kontor i Landskrona slog YouTube-profilerna upp SLASK LAN 19 i samarbete med Philips OneBlade och Xtrfy. Fragbite var på plats och deltagarna bjöd på en hel del goda skratt under helgens bravader.
2019-05-16 19:14
Som en del av vårt samarbete med Brothers fick våra Blast Pro Series-talanger en makeover. Viktor "vuggo" Jendey var sugen på något mer "stökigt". Med hjälp av Brothers gick han från en vanlig gamer till en stilig man i en somrig kostym.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..