×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Dynasty Gamings damspelare går till RES Gaming — potter ersätter Petra

1
Den svenska dam-duon Zainab "zAAz" Turkie och Julia "juliano" Kiran har, tillsammans med sina två ryska lagkamrater, skrivit på för RES Gaming. Den nystartade organisationen har även valt att kontraktera veteranen Christine "potter" Chi.
Efter ungefär ett halvår under Dynasty fe fana har den europeiska femman nu lämnat organisationen. Deras nya hem blir nystartade RES Gaming, en organisation skapad av The Royal Emirates Sports Academy som äger stora delar av Dubai Sport City. Laget för dock inte med sig Petra "Petra" Stoker till den nya organisationen, då de valde att släppa henne bara en kort tid innan nyheterna offentliggjordes.

Vinnarna av ESU Masters kommer att ersätta Stoker med Counter Logic Gaming Red-spelaren Christine "potter" Chi, som är en veteran inom Counter-Strike. Som en av världens mest framgångsrika damspelare har Chi vunnit hela sex upplagor av ESWC och hon väntas flytta till Dubai tillsammans med de fyra européerna. Vilken den nya femmans debutturnering blir är ännu oklart.


Organisationen har kontrakterat spelarna under minst ett års tid
res-gaming.com

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..