×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

friberg blir "free agent" efter att ha brutit med Optic Gaming

1
Svenske Adam "friberg" Friberg kommer att fortsätta satsa på en proffskarriär, det meddelar han via Twitlonger. Spelaren har nu, på egen begäran, släppts från sitt kontrakt med Optic Gaming.
Adam "friberg" Friberg, som blev känd då han tog plats i Ninjas in Pyjamas 2012, är "free agent" och fri att gå till vilket lag han vill. Det berättar han själv i ett inlägg på Twitlonger. "Jag tror fortfarande på mig själv, att jag kan tävla på en toppnivå i CS:GO. Jag bad om att få bli släppt från mitt kontrakt med Optic och kommer nu att fortsätta leta efter ett lag att spela med", skriver Friberg.

Den svenska, före detta Ninjas in Pyjamas-profilen, var en del av det europeiska Optic Gaming-lag som tog form under hösten. Under tiden tillsammans missade de sitt stora mål, att kvalificera för Eleague Major Boston. Ändå kom laget att säkra en elfteplats på världsrankingen.

Friberg passar i sitt uttalande på att tacka Optic och att reflektera över rollen som IGL
Twitlonger

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..