×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Europa

friberg utanför Optic Gamings nya femma när organisationen satsar danskt

1
Det blir ingen fortsättning i Optic Gaming för den före detta Ninjas in Pyjamas-spelaren Adam "friberg" Friberg. Det står klart sedan organisationen under onsdagskvällen presenterade sin nya femma. Det blir i stället en huvudsakligen dansk femma som tar på sig de svart-grön-vita tröjorna i framtiden.
Det är inte bara Adam "friberg" Friberg som får kliva åt sidan när Optic Gaming nu rustar för tävlingsåret 2018. Även hans två kvarvarande lagkamrater, Kevin "HS" Tarn och Aleksi "allu" Jalli får sätta sig på avbytarbänken. Det innebär att vi nu kommer att få se en helt ny Optic-femma tävla framöver, och den blir som sagt huvudsakligen dansk. Hela tre av spelarna hämtas från den danska North-organisationen.

Två av dessa spelare, Kristian "k0nfig" Wienecke och René "cajunb" Borg, hämtas in från Norths representationslag. Den tredje, han kommer senast från North Academy. Det handlar om Nicklas "gade" Gade. Resterande två platser fylls av ett par, i nordamerikanska sammanhang, välkända namn - Peter "stanislaw" Jarguz och Shahzeeb "ShahZaM" Khan. Vad som händer med Friberg är i skrivande stund oklart och officiellt har han, och de två tidigare lagkamrater, satts som inaktiva i laget.

Nya Optic Gaming
René "cajunb" Borg
Kristian "k0nfig" Wienecke
Nicklas "gade" Gade
Shahzeeb "ShahZaM" Khan
Peter "stanislaw" Jarguz

Mycket har hänt i Optic under det senaste dygnet och precis som tidigare förändringar meddelades den senaste genom en tweet
Twitter

Nicklas "gade" Gade hämtas in på lån från North Academy
Facebook

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..