×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

friberg utanför Optic Gamings nya femma när organisationen satsar danskt

1
Det blir ingen fortsättning i Optic Gaming för den före detta Ninjas in Pyjamas-spelaren Adam "friberg" Friberg. Det står klart sedan organisationen under onsdagskvällen presenterade sin nya femma. Det blir i stället en huvudsakligen dansk femma som tar på sig de svart-grön-vita tröjorna i framtiden.
Det är inte bara Adam "friberg" Friberg som får kliva åt sidan när Optic Gaming nu rustar för tävlingsåret 2018. Även hans två kvarvarande lagkamrater, Kevin "HS" Tarn och Aleksi "allu" Jalli får sätta sig på avbytarbänken. Det innebär att vi nu kommer att få se en helt ny Optic-femma tävla framöver, och den blir som sagt huvudsakligen dansk. Hela tre av spelarna hämtas från den danska North-organisationen.

Två av dessa spelare, Kristian "k0nfig" Wienecke och René "cajunb" Borg, hämtas in från Norths representationslag. Den tredje, han kommer senast från North Academy. Det handlar om Nicklas "gade" Gade. Resterande två platser fylls av ett par, i nordamerikanska sammanhang, välkända namn - Peter "stanislaw" Jarguz och Shahzeeb "ShahZaM" Khan. Vad som händer med Friberg är i skrivande stund oklart och officiellt har han, och de två tidigare lagkamrater, satts som inaktiva i laget.

Nya Optic Gaming
René "cajunb" Borg
Kristian "k0nfig" Wienecke
Nicklas "gade" Gade
Shahzeeb "ShahZaM" Khan
Peter "stanislaw" Jarguz

Mycket har hänt i Optic under det senaste dygnet och precis som tidigare förändringar meddelades den senaste genom en tweet
Twitter

Nicklas "gade" Gade hämtas in på lån från North Academy
Facebook
2019-05-16 17:14
Under helgen den 3-5 maj 2019 tog ArgaSkånskaMän över den skånska landsbyggden. På plats i Xtrfys kontor i Landskrona slog YouTube-profilerna upp SLASK LAN 19 i samarbete med Philips OneBlade och Xtrfy. Fragbite var på plats och deltagarna bjöd på en hel del goda skratt under helgens bravader.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..