×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Magisk och mixwell lämnar Optic Gaming

1
Adam "friberg" Fribergs Optic Gaming är nere på tre man sedan det inom loppet av några timmar blivit känt att två spelare lämnar laget. Det handlar om danske Emil "Magisk" Reif och spanjoren Óscar "mixwell" Cañella.
Den europeiska femman i Optic Gaming är nere på bara tre man. Inom loppet av åtta timmar meddelade organisationen att både Óscar "mixwell" Cañellas och Emil "Magisk" Reif lämnar laget. Det är i dagsläget inte känt var de båda spelarna hamnar i framtiden.

Inte heller är det känt om Optic Gaming har gjort klart med några ersättare, som då skulle ta plats bredvid Adam "friberg" Friberg, Aleksi "allu" Jalli och Kevin "HS" Tarn.

Mixwell: "...mitt kontrakt gick ut och jag skrev inte på igen"
Twitter

Beskedet kring Emil "Magisk" Reif kom tidigt på onsdagsmorgonen
Twitter

Torqued ersatte Optic Gaming i cs_summit 2 redan för en knapp vecka sedan
Liquipedia
2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..