×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Danmark

Magisk skriver på för Astralis

1
Bara kort efter att Emil "Magisk" Reif lämnat Optic Gaming har han kontrakterats av Astralis. Han kommer att debutera under lagets fana under ESL Pro League och hans första LAN-turnering kommer att vara Starseries i-League CS:GO Season 4.
Astralis har valt att plocka upp Emil "Magisk" Reif, kort efter att den danska spelaren lämnat Optic Gaming tidigare under dagen. Reif kommer att ersätta Markus "Kjaerbye" Kjærbye, som lämnade laget för North förra veckan. Detta innebär att nyförvärvet för första gången sedan slutet av augusti förra året, då han tvingades lämna North, kommer att spela i ett heldanskt lag.

Enligt Astralis coach, Danny "zonic" Sørensen, har de haft ögonen på Reif under längre tid. Han menar att den nya spelaren kommer att ge nytt liv till laget samt ge resterande spelare chansen att fokusera på sina egna roller. Sørensen berättar att Kjærbyes avhopp kom som en chock, men att organisationen alltid är beredda på det otänkbara. Så snart de fick reda på spelarens planer för framtiden så började laget se över eventuella ersättare och det slutade med att de valde att kontraktera Reif. Den 19-årige dansken kommer att debutera för laget i ESL Pro League Season 7 samt följa med laget till två LAN-turneringar, Starseries i-League CS:GO Season 4 samt IEM Katowice.


Reif kommenterade via organisationen att det var ett självklart val
astralis.gg

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..