×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

Här är lagen till ESL Pro League — bara 12 lag i nordmerikanska upplagan

1
ESL har gått ut med deltagarlistan för den sjunde Pro League-säsongen. I Europa spelar bland andra Fnatic och Ninjas in Pyjamas medan den nordamerikanska upplagan endast huserar 12 lag.
Om två dagar går ESL Pro Leagues sjunde säsong av stapeln och för första gången någonsin kommer den att bli exklusivt sänd via Facebook på både engelska och portugisiska. De bästa lagen från Europa och Nordamerika kommer att spela mot varandra i online-portionen för att kvala till LAN-finalerna i maj. Det står totalt 1 miljon dollar, motsvarande cirka 8,1 miljoner svenska kronor, på spel mellan lagen.

Den största förändringen, förutom sändningsplattformen, kommer under den stundande säsongen att vara att den nordamerikanska upplagan endast kommer att husera 12 lag. Detta eftersom både Misfits och Counter Logic Gaming släppt sina CS:GO-lag och därmed inte kan ställa upp i ligan. Inga förändringar har gjorts i förflyttningsprocessen, men lagantalet kommer att förändra finalstrukturen. Administratörerna kommer att se över möjligheterna att öka lagen till 14 igen och arrangörerna väntas gå ut med mer information snarast.

Deltagande lag ESL Pro League Season 7

EuropaNordamerika
AstralisCloud9
NorthComplexity Gaming
EnvyTeam Dignitas
Faze ClanTeam Liquid
FnaticLuminosity Gaming
G2 EsportsNRG Esports
HellraisersOptic Gaming
HeroicRenegades
AGO Esports SK Gaming
LDLCSplyce
MousesportsRogue
Natus VincereGhost Gaming
Ninjas in Pyjamas
Space Soldiers

Mer information kring hur du ser matcherna
pro.eslgaming.com
2019-05-16 17:14
Under helgen den 3-5 maj 2019 tog ArgaSkånskaMän över den skånska landsbyggden. På plats i Xtrfys kontor i Landskrona slog YouTube-profilerna upp SLASK LAN 19 i samarbete med Philips OneBlade och Xtrfy. Fragbite var på plats och deltagarna bjöd på en hel del goda skratt under helgens bravader.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..