×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

ESL byter streamingplattform — sänder exklusivt på Facebook

1
Den som vill följa ESL Pro League och ESL One-turneringar i framtiden får göra det på Facebook. Det står klart sedan turneringsarrangören ESL skrivit avtal som ger plattformen exklusivitet.
Världens största turneringsarrangör inom esport, ESL, byter streamingplattform för sina två största CS:GO-turneringar, ESL Pro League och ESL One. Det meddelade företaget under torsdagen. Från att tidigare ha använt sig av Youtube respektive Twitch kommer dessa turneringar framöver att sändas exklusivt på Facebook.

Det faktum att Facebook nu stödjer streaming i 1080p/60fps och VR nämns som en av anledningarna till att ESL nu skiftar plattform. Utöver de båda CS:GO-turneringarna kommer även ESL One inom Dota 2 att sändas på plattformen, därmed blir ESL One Genting - som startar den 23 januari - premiären för den nya satsningen. Första CS:GO-matcherna att visas på Facebook blir då ESL Pro League startar den 13 februari.

Sändningarna visas fortsatt på turneringssajterna, för de som inte vill logga in på Facebook
ESL

Vilken streamingplattform är bäst?

43 personer har röstat
Du måste vara inloggad för att delta i den här undersökningen.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..