×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

ESL inför regelförändringar för Pro League

1
Inför det stundande ESL Pro League-säsongen har arrangörerna valt att göra regelförändringar. Bland annat kommer lagen ha fram till den 7 februari på sig att låsa in sina startfemmor, detta på grund av den avslutade majorturneringen.
Med bara några få veckor kvar innan den sjunde säsongen av ESL Pro League går av stapeln har arrangörerna valt att införa ett antal förändringar i dess regelverk. Säsongens första matcher spelas den 13 februari i både Europa och Nordamerika där lagen kommer att spela om platser i finalerna som spelas i maj. Hela 1 miljon dollar, motsvarande ungefär 7,9 miljoner svenska kronor, står på spel mellan de deltagande lagen.

Arrangörerna har valt att sätta stopp för lag att flytta spelare från och till akademilag och samtliga lag har fram till den 7 februari att låsa in sina lag, vilket är en förlängning på grund av den nyligen avslutade majorturneringen. "The Emergency Transfer Rule" har modifierats vilket låter lag göra spelarförändringar vid speciella behov efter det satta datumet för att låsa in ett lag. Nedan finnes den fullständiga listan över förändringarna.

  • It is no longer possible to down/up from/to academy teams
  • A loan exception was added in national competitions
  • The Emergency Transfer rule was modified to allow transfers in special circumstances that otherwise would be prohibited
  • A Roster Submission Deadline has been added (it has been extended to the 7th of February to give teams that attended the Boston Major more time)

Det fullständiga regelverket
pro.eslgaming.com


Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..