×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Spanien

Godsent förlorar WESG-finalen mot Ukraine — Fnatic slutar fyra

1
Det krävdes samtliga tre kartor för att avgöra WESG-finalen mellan svenska Godsent och Ukraine. Svenskarna öppnade matchen bäst, men till den andra kartan kom Ukraine att ta över och det var slutligen östeuropeerna som slutade på topp.
Matchen inleddes på Godsents kartval, Mirage. Efter en jämn första halva, som Godsent vann med 8-7, blev det betydligt ensidigare då det blivit svenskarnas tur att anfalla. Godsent vann till slut kartan med 16-10 och hade skaffat sig ett bra utgångsläge inför fortsättningen.

Tyvärr gick det inte lika bra då det hade blivit dags för Ukraines kartval, Overpass. Godsent lyckades inte alls få till sitt försvarsspel och låg fem rundor bakom Ukraine i halvtid, ett försprång de inte lyckades hämta igen. Ukraine vann kartan med 16-12, vilket tvingade fram ett avgörande på Inferno. Väl där öppnade Godsent starkt genom att vinna fem raka rundor, ändå var det Ukraine som kunde gå in till sidbytet med en 9-6-ledning. Ukrainarna fortsatte sedan att spela starkt under den andra halvan, samtidigt som Godsent åter hade det svårt med försvaret, och till slut vann Ukraine kartan - och därmed matchen - med 16-11. Ukraine belönas därmed med förstapriset om 40 000 dollar, medan Godsent får nöja sig med hälften. Båda lagen erhåller även en plats i huvudturneringen nästa år.

Space Soldiers för tuffa för Fnatic

Godsents landsmän, Fnatic, hade tidigare under dagen förlorat sin semifinal mot just Ukraine. Det placerade laget i dagens bronsmatch, en match de förlorade mot turkiska Space Soldiers efter att ha fallit med 1-2 i kartor. Trots det vänder Fnatic hemåt med 6 500 dollar på fickan och en biljett till WESG-turneringen i

Turneringsfinal, WESG Europa och Östeuropa


Match om tredjepris


Klara för huvudturneringen i Kina i mars nästa år.

BIG
Russia
Limitless
Noreg
Wololos
AGO Esports
Belgium
Team Envyus
Fnatic
Space Soldiers
Ukraine
Godsent

Artikelbild: Starladder

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..