×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Spanien

Fnatic missar helsvensk WESG-final efter förlust mot Ukraine

2
I den sista och avgörande WESG-semifinalen hamnade svenskarna i Fnatic på den förlorande änden. Det var efter endast två kartor som Ukraine säkrade sin finalplats och nekade en helsvensk final.
Inför den sista semifinalen låg alla ögon på Fnatic som kunde leda eventet till en helsvensk final. Ukraine var först ut med kartvalet och Overpass laddades in. Trots kart-fördelen som ukrainarna hade omvandlade svenskarna gårdagens driv och säkrade hela nio rundor som anfallare. Olyckligtvis hittade Ukraine hål på svenskarnas försvar genom Oleksandr "s1mple" Kostyliev som storspelade under första kartan och stängde ute Fnatic med 16-13.

Ett försämrat försvar hoppades på förbättring när det var dags för svenskarnas äss, Mirage. Likt tidigare kartor började svenskarna återigen sätta tryck innan rundorna började gå fram och tillbaka. Efter en kortare period hittade Ukraine slutligen lösningen och satte halvtidsresultatet till 8-7 i svenskt favör. Till skillnad från Overpass, visade det sig under andra halvlek att det anfallande Fnatic hade problem med att sticka hål på ukrainarna. I en sista slutspurt från svenskarna räknades rundorna till 29 innan Ukraine återhämtade sig och slog tillbaka för att stänga matchen.

Resultat, Semifinal 2


Match om tredjepris


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..