×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Spanien

Godsent finalklara efter seger mot Space Soldiers — kan få möta Fnatic

1
Det ser ut att kunna bli en helsvensk final då WESG, under söndagen, avgörs i spanska Barcelona. Redan nu står det klart att Godsent, som gått fram starkt sedan den tuffa inledningsmatchen, är klara final sedan de besegrat turkiska Space Soldiers med 2-1.
Semifinalen mellan Godsent och Space Soldiers inleddes på det turkiska lagets kartval, Cache. Det även just Space Soldiers som öppnade bäst då de, som försvarare, vann den första halvan med 10-5. Därefter kunde Godsent närma sig, så sakteligen, men de kom ändå inte längre än till slutställningen 16-12.

Händelserna flyttade därefter på svenskarnas kartval, Mirage, och nu skulle Godsent komma att ta över tillställningen helt. Vunnen första halva, spelandes som försvarare, med 10-5 ledde slutligen till en kartseger med hela 16-1. Ett liknande resultat fick vi sedan se på avgörande Inferno, där ett försvarande Godsent säkrade elva rundor under den första halvan. Segern, och finalplatsen, kom när svenskarna fastställde slutresultatet till 16-8. Värt att notera är att samtliga fyra lag som tagit sig till semifinal redan har säkrat en plats i världsfinalerna av WESG.

Resultat, Semifinal 1


Semifinal 2


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..