×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Spanien

Godsent gruppsegrare efter fyra raka vinster

1
De europeiska och östeuropeiska WESG-finalerna är i full gång i ett soligt Barcelona. Nyligen avgjordes de sista matcherna i grupp A och det med ett riktigt trevligt svenskt resultat.
Det går riktigt bra för den nya Godsent-femman under dess första LAN-turnering tillsammans. Laget, som i de regionala WESG-finalerna delade grupp med lag som "Ukraine", North Academy och Noreg, stötte faktiskt bara på lite tuffare motstånd i öppningsmatchen. Godsent ställdes då mot brittiska Team Endpoint som överraskande fick med sig hela 14 rundor mot svenskarna. Det blev ändå en svensk vinst till slut och därefter har Godsent ångat på.

Noreg besegrades med hela 16-3, därefter väntade en något jämnare match då "Ukraine" kämpades ned med slutsiffrorna 16-10 i svensk favör. Godsents sista match i detta gruppspel gick mot North Academy, en match som även den slutade på övertygande vis. Svenskarna vann nämligen med hela 16-4.

Slutställning, Grupp A

# Team M W L T RD TP
1 Godsent 4 4 0 0 33 12
2 Ukraine 4 3 1 0 20 9
3 Noreg 4 2 2 0 -12 6
4 Team Endpoint 4 1 3 0 -5 3
5 North Academy 4 0 4 0 -36 0

Gruppvinsten innebär att Godsent går direkt till kvartsfinal
Liquipedia

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..