×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Spanien

Dubbelt svenskt i WESG-semifinalerna — kan bli helsvensk final

1
Kvartsfinalerna i Barcelona fortsatte att gå i svenskt favör när både Godsent och Fnatic hittade varsin biljett till morgondagens semifinaler. Skulle båda svensklagen ta sig förbi motstånden kan finalen komma att bli helsvensk.
Under dagens kvartsfinaler fick vi se Fnatic bryta ner sina motståndare, AGO Esports. Tolv rundor som försvarare på Train ledde till en kvick vinst och ett driv som fortsatte in på Mirage. Svenskarna samlade ihop åtta rundor på den anfallande sidan innan AGO Gaming slutligen vaknade till liv och tog matchen till övertid. Genom ett dominant spel visade Fnatic sin sanna potential och stängde ute polackerna med 19-15.

För Godsent, som säkrade en biljett direkt till kvartsfinal, såg det ut att bli tvärtom. Efter första halvlek som försvarare på Mirage mot Belgium noterades svenskarna endast för fem rundor. Lyckligtvis lyfte sig svenskarna och säkrade Mirage på den anfallande sidan med slutsiffrorna 16-11. Belgiska lagets kartval, Nuke, visade sig bli blott ett dåligt minne för svenskarna som fallerade med 16-12. I en slutspurt mot semifinal plockade Godsent fram de stora vapnen och dominerade belgarna på Cache. Det krävdes endast sexton rundor för att säkerställa det andra och sista svensklaget till semifinal då resultatet skrevs till 16-0.


Söndagens semifinaler

Turkiet Space Soldiers vs. Sverige Godsent
Godsent: disco doplan, freddieb, twist, pyth, hampus
Space Soldiers: XANTARES, ngiN, MAJ3R, Calyx, DESPE

Ukraina Ukraine vs. Sverige Fnatic
Fnatic: Golden, JW, flusha, Lekr0, Brollan
Ukraine: Edward, s1mple, bondik, Zeus, markeloff

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..