×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Spanien

Fnatic klara för kvartsfinal i europeiska WESG-finalerna

1
De europeiska och östeuropeiska WESG-finalerna fortsätter i Barcelona efter att svenska Fnatic tagit sig förbi det ryska kraftpaketet och säkrat en biljett till kvartsfinalerna. Tillsammans med Godsent har svenskarna en rejäl chans till att kröna sig vinnare av eventet.
För att inte anses vara underlägsna gentemot Godsent hade Fnatic siktat in sig på att ta demolera det ryska kraftpaketet Russia med bland annat Denis "seized" Kostin. Svenskarna, som förvisso hade en knackig grupp, hittade till slut en väg där de uppvisade imponerande prestationer och stängde ute samtliga ryska attacker.

Under två kartor samlade Fnatic minst elva rundor som försvarare innan de enkelt skickade hem Russia på både Train och Mirage. En stor del av förtjänsten kommer från det inflytande Robin "flusha" Rönnquist haft på matchen som noterade en 2.75 k/d-ratio och garanterade en kvartsfinalplats för sitt lag.

Kvartsfinalerna är redan under gång med spanska Wololos och franska Envyus i framkant. Klockan 19:00 blir det återigen dags att avgöra båda lagens öde.

Så spelas svensklagens kvartsfinaler


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..