×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fragbite

Top10 Highlights of the Year 2011

1
I mellandagarna drog vi upp en artikel där ni, användarna, fick rösta fram årets favoriter. Nu är det dags att presentera den sista kategorin i vår lilla omröstning.
Även kategorin "Årets highlight" blev en omröstning, till skillnad från tidigare år där Fragbite-redaktionen helt valt ut placeringarna själva. I år valde vi ut fragsen, medan ni fick bestämma slutplaceringarna genom att rösta på er favorit.

För att undvika spoilers embeddar vi kort och gott bara videon.

Så gjorde vi för att få fram tio snyggaste höjdpunkterna:

Inledningsvis kollade vi igenom alla highlights vi klippt ut under 2011 för att sedan spara ner alla potentiella kandidater (~30-40 stycken) i ett textdokument. Vi gick sedan igenom varje highlight och rankade den genom följande kategorier:
  • Spelare (Hur bra/känd/etablerad är spelaren)
  • Motstånd (Hur bra/etablerade är motståndet)
  • Evenemang (Hur stort/etablerat är evenemanget?)
  • Frag i sig (Hur snygg är fragen om man bortser från detaljer)
Efter att ha rankat dessa 1-5 adderade vi antalet "poäng" och sedan dividerade med fyra. På detta sätt fick vi fram en snittpoäng. De tio frags ni ser i detta klipp är de tio frags som fick högst snittpoäng. Vilken position de kom på var, precis som skrivet ovan, resultatet av en omröstning vi hade med användarna här på Fragbite.

111 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 111 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..